«Наша Парафія»

Парафія святого Архистратига Михаїла, Київ, Пирогів

 
БібліотекаКультура, наука

Василь Шендеровський. Нехай не гасне світ науки. Книга перша

За редакцією Емми Бабчук

ШАНОВНИЙ ЧИТАЧУ!

Ти тримаєш у руках незвичайну книгу — тритомове видання книги «Нехай не гасне світ науки», в якій автор відкриває нашим сучасникам видатні особистості, замовчувані в радянські часи. Писати про них було заборонено, їх цілком штучно вилучали з наукової та культурної спадщини України.

Це унікальне видання вміщує близько 150 нарисів (у трьох книгах) про видатних вчених, яких народила українська земля і поза всяким сумнівом воно має важливе значення для утвердження в свідомості молодого покоління гордості за свій український народ, за свою незалежну українську державу.

Київська міська рада передала першу книгу народним депутатам України, через Міністерство закордонних справ її було надіслано до всіх дипломатичних представництв України в зарубіжних країнах, передано до бібліотек України через ЦНБ України, до бібліотек усіх середніх шкіл столиці.

Україні й українцям є ким і чим пишатися. Оприлюднення життєписів видатних українців конче потрібне так Україні й самим українцям, як і цивілізованому світові взагалі, бо без набутків наших видатних земляків світова історія й культура є неповними. Бо тільки пам’ять має майбутнє, тільки народ, який знає свою історію позбавлений перспективи стати народом сліпців.

Комп’ютерний набір — Надія Мельник, Олена Полевецька. Виготовлення оригінал-макету — Олена Нужна. Художнє оформлення — Євген Нужний

Підписано до друку 9.02.2009. Формат 60×90/16. Папір офсетний № 1. Друк офсет. Гарнітура Baltica. Умови, друк. арк. 25,5. Зам. № 9-9

Видавничий дім «ПРОСТІР» 02068, м. Київ, вул. Вербицького, 10-А, 51. Тел. (044) 592-81-75 E-mail: vdprostir@ukr.net. Державний реєстраційний номер 2706 від 29.11.2006 р.

ЗАТ «Книга» 04053, м. Київ-53, вул. Артема, 25. Свідоцтво про внесення до Державного реєстру виготівників Серія ДК № 2325 від 25.10.2005 р.

Ш 47 ШЕНДЕРОВСЬКИЙ Василь. Нехай не гасне світ науки.

Книга перша. З вид. / За ред. Е. Бабчук. — К. ВД «Простір», 2009. — 416 с.

ISBN 978-966-2068-13-9

Перша книга видання містить 50 нарисів про українських вчених, що зробили вагомий доробок до скарбівні світової науки і культури.

Видання розраховане на широкий загал читачів.

ББК 930.1 Ук7

Сканування, розпізнання тексту та публікація на сайті — Олена Виговська.

2 відгуки
to «Василь Шендеровський. Нехай не гасне світ науки. Книга перша»
  1. Галина Мойсеєва сказав:

    Доброго дня!

    Не маю слів, щоб висловити вдячність за можливість познайомитись на вашому сайті з книгою В. Шендеровського. Щире спасибі вам за сам сайт — дуже комфортний, відкритий та інформативний.

    Ви справжні патріоти України. Хай Боже Благословіння завжди буде з вами.

    Уклінно — Галина Мойсеєва

    • Дмитро сказав:

      Дякуємо дуже!)

      На жаль, нема змоги розпізнати та опублікувати наступні книжки цієї серії. Як Бог дасть — опублікуємо.



Можете використовувати такі теґи: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Будь ласка, не коментуйте з доменів mail.ru, yandex.ua/yandex.ru тощо. Ви не будете отримувати сповіщення про відповіді на відгуки. Не користуйтеся послугами країни-окупанта.


Пошук

Допомога ЗСУ

Сторінки

Останні відгуки

Канали RSS


Українська Церковна Архітектура














Нагору