«Наша Парафія»

Парафія святого Архистратига Михаїла, Київ, Пирогів

 

Новини

Слава Ісусу Христу! Друзі, обставини і події на війні складно вписати в якусь логічну схему або в їх трактовці слідувати встановленому лекалу. Бо коли відремонтований нещодавно нами автомобіль спецгрупи СБУ на Покровському напрямку попадає в зону враження ворожого КАБу, то перша думка «ну все, відслужив. Головне — люди цілі». Але дійсність виявилась дещо кращою. Попередня оцінка … (читати далі…)

14.10.2024.

Слава Ісусу Христу! Друзі, після короткої інформаційної паузи ми повертаємось. Постійні атаки шахедами, тяжкі бої на фронті і втома від безсонних ночей не взмозі забрати у нас головного  — Віру в Нашу Перемогу і бажання наближати її! На жаль, наявність придбаного нами відповідно до запитів товару ще не означає, що він швидко буде доставлений до … (читати далі…)

06.10.2024.

Слава Ісусу Христу! Друзі, БФ «Марінус»дякує за допомогу всім, хто донатив для Центру Спеціальних Операцій (ЦСО) СБУ на придбання EcoFlow ( зарядна станція). Дякуємо парафіянам і парафії святого Архистратига Михаіла, отцям — настоятелям Андрію і Олександру. Завдяки нашим спільним зусиллям зібрано на сьогодні 62 300 грн.! Недостачу коштів (потрібно 73 000 грн) надали Марина Клюйко і … (читати далі…)

03.09.2024.

Слава Ісусу Христу! Вже не вперше БФ «Марінус» співпрацює з Дубровицьким ОТГ, що на Рівненщині. Громада с. Берестя, завдяки активній участі настоятеля парафії Покрови Пресвятої Богородиці (ПЦУ) отця Тараса і незмінного організатора зборів Івана Клюйка; громади сіл Бережниця, Соломіівка, Кураш — велика дяка організатору зборів Івану Кореню; громада с. Бережки — респект організатору Борису Кравцю; БФ «Трофей» з м. … (читати далі…)

30.08.2024.

Друзі, вітаємо всіх з Днем Прапора і з Днем Незалежності! Попри намагання ворога знищити нас, нашу Державу і нашу Незалежність ми вистояли! Продовжуємо боротьбу і рухаємось вперед. До Перемоги! До свят наші воїни з передової отримали подарунки. Хто широкоформатний планшет і смаколики, як бійці підрозділу «Омега» на Покровському напрямку. Сумісними зусиллями БФ «Марінус», Єгора Чернишенка … (читати далі…)

23.08.2024.

Друзі. Ми продовжуємо збір коштів для Центру Спеціальних Операцій (ЦСО) СБУ на EcoFlow ( зарядна станція) для портативного забезпечення е/енергією. Ціль – 73 000 грн. На сьогодні зібрано 39100 грн. Потреба в станції величезна, бо забезпечує е/енергією аналітичний центр. До нас потужно долучився наш парафіянин, що нині перебуває з родиною в Британії, Юра Бруєнко. Дякуємо! … (читати далі…)

21.08.2024.

Коли ми довго не пишемо, то значить тільки одне: роботи багато і немає часу та сил на звіти😒 Але наш Благодійний фонд «Marinus» не зупиняється ні на хвильку: хлопці воюють, їм потрібна допомога, і ми беззупинно+ефективно працюємо🫶 💙💛 Відправили в шпиталь на Харківський напрямок 13 ВЕЛИКИХ ПОСИЛОК: ковдри, подушки, постільна білизна, рушники, пелюшки для поранених, … (читати далі…)

20.08.2024.

І вже не вперше ми з вами змогли допомогти. На цей раз підрозділу «Альфа», СБУ. Воюють на одному з найгарячіших напрямків на Донеччині. Тридцять тисяч на терміновий ремонт автомобіля було зібрано друзями і засновником БО «Марінус» Клюйко Мариною. В найближчий дні автомобіль буде відремонтований. Нашим давнім партнерам з с. Могиляни, що на Рівненщині, ми допомагаємо … (читати далі…)

15.08.2024.

Слава Ісусу Христу! Друзі, ми з вами молодці і зібрали на Мавік 3 т 106 108,15 грн) Але ще потрібна була доволі немаленька сума (була ціль – 165000грн). І знову на допомогу прийшов наш постійний партнер ТОВ «Полстер». І ще плюс власні заощадження і завтра дрон поїде до наших хлопців. Дякуємо парафії і парафіянам святого … (читати далі…)

10.08.2024.

Слава Ісусу Христу! Друзі, ми з вами сильні і цілеспрямовані в нашому бажанні підтримки ЗСУ. І,як вже багато місяців, шукаємо шляхи, як це робити. І робимо! Дякуємо парафіян і парафію святого Архистратига Михаіла за донати БФ «Марінус» і організацію зборів грошей в карнавки наших храмів. Дякуємо громаду с. Пирогів і незмінного координатора зборів Валентину Король! … (читати далі…)

29.07.2024.

Слава Ісусу Христу. Друзі, завершився черговий сумісний десант команди «Будь-де, друже» і волонтерів БФ «Марінус» на схід. Третя штурмова, харківський напрямок. Пʼять діб інтенсивної, на грані можливого, роботи — по 14-16 годин за величезну винагороду — радісні обличчя наших воїнів і їх подяка за турботу, за домашню їду, за те, що не забуваємо. А щире спілкування і … (читати далі…)

17.07.2024.

Разом до перемоги! Не будьмо байдужими, донатьмо, бо воїни наші потребують постійної допомоги. Маленьких донатів не буває, а зважаючи на те, що відвідувачів сайту НП мільйони по всьому світу, разом ми зможемо багато! Для екіпажу «Яструб» 411-го окремого батальйону безпілотних авіаційних систем було придбано (за їхнім терміновим запитом від 20.06.2024) пульт і монітор для управління … (читати далі…)

05.07.2024.

Архів новин

Пошук

Допомога ЗСУ

Сторінки

Останні відгуки

Канали RSS


Українська Церковна Архітектура














Нагору