«Наша Парафія»

Парафія святого Архистратига Михаїла, Київ, Пирогів

 
Гостьова книга

Запитання — відповіді

Шановні парафіяни та гості, на цій сторінці будемо розміщувати та групувати ваші запитання та відповіді на них.

Щоб поставити нове питання — залиште його у відгукові до цієї сторінки. Ми перенесемо питання й відповідь у відповідний розділ, там можа буде й обговорювати Ваше питання.

Розділи

47 відгуків
to «Запитання — відповіді»
  1. Катерина сказав:

    Доброго дня! Будь ласка допоможіть зрозуміти. В мене сталася така ситуація. Дитина попросила якісь покривала на дитячий майданчик, бо вони там облаштовували халабуди. Я дала з дому два покривала, які вже були непотрібними, і вони залишилися на тому майданчику. Коли це побачив чоловік, почав мене сварити, що не можна було такого робити, бо я ними користувалася, а тепер вони вбирають в себе якусь погану енергетику і т.д. Саме найстрашніше це те, що через тиждень після цього в мене завмерла вагітність на 6 тижні. Скажіть, чи може це бути якось пов’язано з тими покривалами? Чи це суєвірря і не потрібно про це думати? Чи винна я в тому, що так сталося? Як подолати цей душевний біль від втрати дитини? Дякую

    • Слава Ісусу Христу! Катерино, ні якого зв’язку між покривалами та бідою, що сталася нема. Ми всі викидаємо непотрібні речі. Це нормально. Ми ділимося речами з тими, хто потребує. І це нормально. Ми християни і не повинні зважати на поганські забобони. Треба всією родиною примиритися, піти до храму сповідатися та причаститися. Над Вами в церкві священик прочитає відповідну молитву. І жити далі. Й молитися за втрачене дитя.
      https://parafia.org.ua/biblioteka/molytvy/velykyj-pravoslavnyj-molytovnyk/rodynni-molytvy/#toc—–6



  2. Слава Ісусу Христу! Ще Христос казав, що нехай по вірі Вашій і буде Вам. Не треба боятися. Ходіть до храму, сповідайтеся й причащайтеся. Робіть це регулярно. І Господь буде з Вами.


  3. Катерина сказав:

    Добрий день! Слава Ісусу Христу! Хочу організувати молитовний куточок в кімнаті, але не знаю, як це зробити. Є Ікони Скоропослушниця,Вседержитель та Свята Катерина. Як правильно це зробити? Дякую!


  4. Микола Флегінський сказав:

    Я готовлю в Ютюбе аудиокнигу о Голодоморе 32-33 гг. Хотел в конце вставить фрагмент из»Плине кача».
    Як це зробити? .
    Проект не комерческий, працюю на волонтерских принципах.


  5. Євгенія сказав:

    Слава Ісусу Христу! Допоможіть, будь-ласка, розібратися, як правильно зробити? Чи можна молитися двом, або й більше Святим за одне і теж прохання? Чи то не буде виявом недовіри до одного Святого?

    З повагою, Євгенія


  6. Слава навіки Богу! Можна. Церква благословляє молитися хоч до одного, хоч до всіх святих. Головне, щоб у серці не було недовіри. Та в Євангелії є гарна молитва і на такий випадок: «Вірую, Господи, поможи моєму недовірству!»


Можете використовувати такі теґи: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Будь ласка, не коментуйте з доменів mail.ru, yandex.ua/yandex.ru тощо. Ви не будете отримувати сповіщення про відповіді на відгуки. Не користуйтеся послугами країни-окупанта.


Пошук

Допомога ЗСУ

Сторінки

Останні відгуки

Канали RSS


Українська Церковна Архітектура














Нагору