«Наша Парафія»

Парафія святого Архистратига Михаїла, Київ, Пирогів

 
БібліотекаКультура, наука

П. Д. Демуцький «Ліра і її мотиви. Додатки»

Афіша Демуцький Київ

Запрошуемо на презентацію 29 листопада (четвер) 2012 року о 15.00 в Національному музеї літератури України (м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 11) відбудеться презентація книги П. Д. Демуцького «Ліра і її мотиви. Додатки». В презентації беруть участь О. В. Богданова, П. О. Андрійчук, Т. О. Демуцька-Федорова, Л. І. Ященко, лірник Ярема, О. О. Савчук та інші. На презентації можна буде придбати видання за видавничими цінами.

Демуцький П. Д. Ліра і її мотиви.: /Додатки. Біографічні матеріали / П. Д. Демуцький ; упоряд., покажч. О. О. Савчук ; передмови О. В. Богданової та Ю. Є. Медведика ; інципітарій текстів Ю. Є. Медведика ; примітки О. М. Геращенко, Ю. Є. Медведика ; уклад. бібліогр. П. О. Андрійчук. — Харків: Видавець Савчук О. О., 2012. — 310 с. ; 39 іл./
ISBN: 978-966-2562-18-7
Категорія: наукова література
Серія: Поза серіями
Рiк випуску: 2012
Обсяг: 310 c., 39 іл.
Формат: А4 (210х297 мм)
Обкладинка: тверда

Нотна збірка відомого українського музичного фольклориста П. Д. Демуцького (1860–1927) «Ліра і її мотиви» давно визнана як одне з найповніших зібрань творів лірницького репертуару. Пропоноване перевидання містить також матеріали, присвячені життю та творчості її автора, та коментарі й примітки фахівців минулого і сучасності, що стануть в нагоді фольклористам, музикознавцям, дослідникам і реконструкторам кобзарсько-лірницької традиції.

Видання підготовлено до 110-річчя першого виходу в світ збірки «Ліра і її мотиви» (Київ, 1903), а також до 85-річчя від дня смерті П. Д. Демуцького.


Пошук

Допомога ЗСУ

Сторінки

Останні відгуки

Канали RSS


Українська Церковна Архітектура














Нагору