«Наша Парафія»

Парафія святого Архистратига Михаїла, Київ, Пирогів

 

Збір коштів на ремонт автомобіля

Слава Ісусу Христу! Друзі, обставини і події на війні складно вписати в якусь логічну схему або в їх трактовці слідувати встановленому лекалу. Бо коли відремонтований нещодавно нами автомобіль спецгрупи СБУ на Покровському напрямку попадає в зону враження ворожого КАБу, то перша думка «ну все, відслужив. Головне — люди цілі». Але дійсність виявилась дещо кращою. Попередня оцінка пошкоджень — біля 60 000 грн.

На жаль, обставини з рухомим центром (облаштованим на автомобілі) управління дронами в наших друзів-розвідників (ми надавали їм допомогу для ремонту автомобіля, закуповували шини, FPV дрони) з Херсонського напрямку не втішні. Станція попала під обстріл і практично знищена. Звичайно, йде інтенсивна робота по облаштуванню нового центру. Машина надана іншими волонтерами, потребує ремонту і облаштування. Попросили допомоги. В розмірі 40 000 грн. Крім того в нас попросили допомогти з моніторами. Або закупити, або може в когось є можливості їх надати.

Характеристики:

звичайні, компʼютерні, офісні. Діагональ — 21,5ʼ. З роздільною здатністю
Full HD і доброю яскравістю. Розміри: 310*500 мм, бо під них вже зроблені настінні кріплення.

Обʼявляємо збір коштів на ремонт автомобілів.

Сума — 100 000 грн.

Допоможемо нашим воїнам разом!

Реквізити для донатів (Клюйко Марина):

5218572222316742 Приват

5375411509029265 Монобанк

Можете використовувати такі теґи: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Будь ласка, не коментуйте з доменів mail.ru, yandex.ua/yandex.ru тощо. Ви не будете отримувати сповіщення про відповіді на відгуки. Не користуйтеся послугами країни-окупанта.

Пошук

Допомога ЗСУ

Сторінки

Останні відгуки

Канали RSS


Українська Церковна Архітектура














Нагору