«Наша Парафія»

Парафія святого Архистратига Михаїла, Київ, Пирогів

 

Волонтерська робота початку жовтня 2024

Слава Ісусу Христу!
Друзі, після короткої інформаційної паузи ми повертаємось. Постійні атаки шахедами, тяжкі бої на фронті і втома від безсонних ночей не взмозі забрати у нас головного  — Віру в Нашу Перемогу і бажання наближати її!
На жаль, наявність придбаного нами відповідно до запитів товару ще не означає, що він швидко буде доставлений до замовників. Особливо, коли це спецгрупа для виконання особливих завдань в складі ЗСУ. EcoFlow (зарядна станція), на яку ми збирали кошти, була перерозподілена і доставлена саме в цей підрозділ. Разом зі станцією, як зазвичай вже, пригощаємо наших воїнів смаколиками. Коротка, по військовому, подяка від них:

За терміновим запитом про допомогу від спецпідрозділу НГУ «Омега» (в якому воює наш старий друг «Філософ»), для ремонту автомобіля надані кошти в розмірі 50 000 гривен. Автомобіль відремонтований і вже в строю:

Так вже вийшло, що давно співпрацюємо і з спецпідрозділом (спецгрупою) СБУ. Покровський і Краматорський напрямок. Вже довгий час без відпочинку, в постійній напруженій роботі. Відправили горішки, смаколики, шкарпетки, тушонку. І мілітарну частину — чотири «магазини» і ручку для переносу вогню.

І перерахували за їх вказівкою на техстанцію 68 000 грн для ремонту їхнього бойового коня — автомобіля. Відремонтований, вже в строю.
Велика подяка всім небайдужим за донати. Надії Ричок (вітаємо з Днем Народження) за вагомий внесок (10 000грн), отцю Олександру за постійну підтримку, матінці Світлані, Костенко Віктору і нашому не названому парафіянину, який в День свого Народження задонатив весь подарунок (в розмірі 100 000 грн). Ваша допомога безцінна!

Дякуємо!

Єднаймося!

Разом Переможемо!

Можете використовувати такі теґи: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Будь ласка, не коментуйте з доменів mail.ru, yandex.ua/yandex.ru тощо. Ви не будете отримувати сповіщення про відповіді на відгуки. Не користуйтеся послугами країни-окупанта.

Пошук

Допомога ЗСУ

Сторінки

Останні відгуки

Канали RSS


Українська Церковна Архітектура














Нагору