«Наша Парафія»

Парафія святого Архистратига Михаїла, Київ, Пирогів

 

Збір на ремонт бусу на Покровсько — Краматорський напрямок

Слава Ісусу Христу! Друзі, БФ «Марінус»дякує за допомогу всім, хто донатив для Центру Спеціальних Операцій (ЦСО) СБУ на придбання EcoFlow ( зарядна станція). Дякуємо парафіянам і парафії святого Архистратига Михаіла, отцям — настоятелям Андрію і Олександру. Завдяки нашим спільним зусиллям зібрано на сьогодні 62 300 грн.! Недостачу коштів (потрібно 73 000 грн) надали Марина Клюйко і Влад Копайгородський. Вже сьогодні розпочинаємо процедуру закупівлі в ЄС (так дешевше). І, звичайно, проінформуємо вас по факту передачі обладнання.

Друзі, війна продовжується. З кожним днем ворог все більше лютує. Хоче зламати нас, знищити нашу неньку Україну! Але ми стоїмо і рухаємося далі.
Спеціальна група СБУ, що воює на Покровсько — Краматорському напрямку звернулась про допомогу для ремонту буса Фольцваген Т5. Бус був придбаний раніше засновником БФ «Марінус», але вичерпав свій ресурс і потребує ремонту.
Ціна питання — 52 000грн. Це вартість запчастин. За домовленістю з техстанцією ремонт буде виконаний по волонтерській програмі.
Допоможемо разом. Донатимо і наближаємо нашу Перемогу!

Реквізити для донатів (Клюйко Марина):
5218572222316742 Приватбанк
5375411509029265 Монобанк

Можете використовувати такі теґи: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Будь ласка, не коментуйте з доменів mail.ru, yandex.ua/yandex.ru тощо. Ви не будете отримувати сповіщення про відповіді на відгуки. Не користуйтеся послугами країни-окупанта.

Пошук

Допомога ЗСУ

Сторінки

Останні відгуки

Канали RSS


Українська Церковна Архітектура














Нагору