«Наша Парафія»

Парафія святого Архистратига Михаїла, Київ, Пирогів

 

Допомога з Рівненщини

Слава Ісусу Христу!

Вже не вперше БФ «Марінус» співпрацює з Дубровицьким ОТГ, що на Рівненщині. Громада с. Берестя, завдяки активній участі настоятеля парафії Покрови Пресвятої Богородиці (ПЦУ) отця Тараса і незмінного організатора зборів Івана Клюйка; громади сіл Бережниця, Соломіівка, Кураш — велика дяка організатору зборів Івану Кореню; громада с. Бережки — респект організатору Борису Кравцю; БФ «Трофей» з м. Дубровиця долучилися до допомоги ЗСУ продуктами. Картопля, цибуля, часник, буряк, морква, консервовані томати, сало і жир — ось неповний перелік зібраної допомоги.

На подвірʼї Івана Клюйка (с. Берестя) вся продукція була сортована, упакована і завантажена в автомобіль для транспортування до Києва (зважаючи на високу температуру повітря транспортування відбувалось в ніч, в комендантську годину. Дякуємо за сприяння п. Яременко Ю. А.  — заступнику Голови Дубровицькоі ОТГ).

Продукція доставлена на виробничу базу наших партнерів і друзів рестораторів (команда «Будь-де, друже», з якою ми системно їздимо на фронт і стабілізаційні шпиталі, щоб пригостити воїнів їдою високого ресторанного ґатунку), звідки їі забирають військові. З різних напрямків оборони.

Можете використовувати такі теґи: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Будь ласка, не коментуйте з доменів mail.ru, yandex.ua/yandex.ru тощо. Ви не будете отримувати сповіщення про відповіді на відгуки. Не користуйтеся послугами країни-окупанта.

Пошук

Допомога ЗСУ

Сторінки

Останні відгуки

Канали RSS


Українська Церковна Архітектура














Нагору