«Наша Парафія»

Парафія святого Архистратига Михаїла, Київ, Пирогів

 

Подарунки на свята нашим захисникам

Друзі, вітаємо всіх з Днем Прапора і з Днем Незалежності! Попри намагання ворога знищити нас, нашу Державу і нашу Незалежність ми вистояли! Продовжуємо боротьбу і рухаємось вперед. До Перемоги!

До свят наші воїни з передової отримали подарунки. Хто широкоформатний планшет і смаколики, як бійці підрозділу «Омега» на Покровському напрямку.


Сумісними зусиллями БФ «Марінус», Єгора Чернишенка і команди «Будь-де, друже» для підрозділу безпілотних систем на Покровському напрямку придбаний і наданий дрон Мавік 3т. І ми, і воїни щиро дякують.


Не залишився без подарунків і підрозділ НГУ, в якому воює наш друг з позивним «Філософ» (реальний філософ, бо є викладачем філософії в одному з ВУЗів). Отримали смаколики, бо таке було їхнє бажання.


А Благодійна організація ГО «Землячки» (Українські жінки в війні за Україну) відправила на їхнє прохання термо білизну.



Не забули і місто — герой Херсон. Відправили для воїнів на нашу відчайдушну і незламну волонтерку пані Олену футболки, термобілизну, шкарпетки, засоби приватної гігієни, труси, форми, спеції.


Ми дякуємо всім донаторам і цінуємо кожну гривну, направлену вами на допомогу! Продовжуємо збір коштів для Центру Спеціальних Операцій (ЦСО) СБУ на EcoFlow ( зарядна станція) для портативного забезпечення е/енергією). Ціль — 73 000 грн. На сьогодні зібрано 44700 грн. Дякуємо! А ваші донати в дні великих Державних свят особливі, бо емоційна складова їх за для Перемоги подвоюється!

Можете використовувати такі теґи: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Будь ласка, не коментуйте з доменів mail.ru, yandex.ua/yandex.ru тощо. Ви не будете отримувати сповіщення про відповіді на відгуки. Не користуйтеся послугами країни-окупанта.

Пошук

Допомога ЗСУ

Сторінки

Останні відгуки

Канали RSS


Українська Церковна Архітектура














Нагору