«Наша Парафія»

Парафія святого Архистратига Михаїла, Київ, Пирогів

 

Десант команди «Будь-де, друже» і волонтерів БФ «Марінус»

Слава Ісусу Христу. Друзі, завершився черговий сумісний десант команди «Будь-де, друже» і волонтерів БФ «Марінус» на схід. Третя штурмова, харківський напрямок.

Пʼять діб інтенсивної, на грані можливого, роботи — по 14-16 годин за величезну винагороду — радісні обличчя наших воїнів і їх подяка за турботу, за домашню їду, за те, що не забуваємо. А щире спілкування і емоції обʼєднують, вселяють віру і впевненість, що Переможемо! Бо воїни наші — це сіль України, якщо хочете — її Істина на сьогодні! Їхні розповіді, оцінки, бачення теперішнього і майбутнього — це згусток позитиву і єднання з патріотами тилу, це бачення перспектив нашої Держави! Слава Україні!
Так почалася наша подорож:

Меню, запропоноване Алексом і Маестро на сніданок, обід і вечерю було різноманітним. Від традиційних сирників, млинців з мʼясом, дерунів (яких було приготовано більше 40 кг), оладок з кабачків, окрошки і салатів

до екзотичного, трошки гострого, але дуже смачного том’яну

А запропоновані бургери, як певний символ єднання з третьою ОШБ, користувались в наших хлопців великим попитом.

Вистоїмо! Переможемо!

Можете використовувати такі теґи: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Будь ласка, не коментуйте з доменів mail.ru, yandex.ua/yandex.ru тощо. Ви не будете отримувати сповіщення про відповіді на відгуки. Не користуйтеся послугами країни-окупанта.

Пошук

Допомога ЗСУ

Сторінки

Останні відгуки

Канали RSS


Українська Церковна Архітектура














Нагору