«Наша Парафія»

Парафія святого Архистратига Михаїла, Київ, Пирогів

 

Мощі святого Андрія Первозваного привезуть у Київ

Про це повідомив Предстоятель ПЦУ Митрополит Київський і всєї України Епіфаній:

Радий повідомити, що на святкування 1031-ї річниці хрещення України-Руси делегація від материнської Церкви Константинополя привезе мощі святого апостола Андрія Першозваного та частинку Древа Хреста Господнього.

Ці безцінні реліквії прибудуть в Україну 27 липня 2019 року о 16:00 в Михайлівський Золотоверхий монастир, а вже наступного дня перебуватимуть у Святій Софії під час урочистої Божественної літургії, після якої ми візьмемо їх із собою в #УкраїнськийХреснийХід.

У понеділок мощі знову будуть на території Михайлівського Золотоверхого монастиря. В його кафедральному соборі до 18:00 всі охочі зможуть вклонитися та помолитися біля святині.

Щиро дякуємо Вселенському Патріарху Варфоломію за такий цінний дар на святкування. Для Православної Церкви України та всіх українців надзвичайно важливо вшанувати пам’ять святого Андрія Першозваного, подвиг якого має надзвичайне значення для поширення християнства на території нашої держави, адже саме слова святого Апостола стали першою проповіддю Євангелія, сказаною на землях сучасної України.

Сповнімося разом Господнім благословінням 28 липня 2019 року під час святкування 1031-ї річниці хрещення України-Руси. Приходьте із сім’ями та друзями на богослужіння та #УкраїнськийХреснийХід!

Можете використовувати такі теґи: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Будь ласка, не коментуйте з доменів mail.ru, yandex.ua/yandex.ru тощо. Ви не будете отримувати сповіщення про відповіді на відгуки. Не користуйтеся послугами країни-окупанта.

Пошук

Допомога ЗСУ

Сторінки

Останні відгуки

Канали RSS


Українська Церковна Архітектура














Нагору