«Наша Парафія»

Парафія святого Архистратига Михаїла, Київ, Пирогів

 

Опубліковано книгу «Апостольські мужі»

Апостольські мужі (грецьк. Αποστολικοί Πατέρες — Апостольські отці) — автори низки ранньохристиянських текстів другої половини I та II століть. Найменування «Апостольські мужі» покликане продемонструвати їхній прямий зв’язок з Апостолами, яких багато з апостольських мужів знали особисто. Їхні творіння разом з постановами Вселенських Соборів становлять Священне Передання Православної Церкви, хоча варто зауважити, що не всі їхні думки були згодом сприйняті Церквою у повному обсязі.

Твори апостольських мужів показують ставлення ранньохристиянської церкви до юдаїзма та язичництва, — містять відомості про богослужіннях і таїнствах стародавньої церкви, а також про життя християнської громади того часу. Праці мужів апостольських були складені на грецькій мові, а потім переведені на латинську, сирійську, коптську, ефіопську, вірменську та й згодом — на українську мову.

Можете використовувати такі теґи: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Будь ласка, не коментуйте з доменів mail.ru, yandex.ua/yandex.ru тощо. Ви не будете отримувати сповіщення про відповіді на відгуки. Не користуйтеся послугами країни-окупанта.

Пошук

Допомога ЗСУ

Сторінки

Останні відгуки

Канали RSS


Українська Церковна Архітектура














Нагору