«Наша Парафія»

Парафія святого Архистратига Михаїла, Київ, Пирогів

 

До 1025-ліття хрещення Руси-України. Освячення охоронного хреста

21 липня 2013 року Божого в Музеї народної архітектури та побуту України відбулася вікопомна та урочиста подія. На честь 1025-ліття хрещення Руси України було освячено охоронний хрест, виготовлений і встановлений силами парафії на початку головної вулиці музею, посередині маршруту традиційної хресної ходи від храму св. Архистратига Михаїла до П’ятницької церкви.

Після освячення були вознесені молитви за Україну та Українську помісну Православну Церкву. У богослужінні взяли участь не тільки парафіяни, а й співробітники та відвідувачі музею.

Святий рівноапостольний княже Володимире і всі святі землі Української, моліте Бога за Батьківщину нашу і ввесь український народ!

Освячення охоронного Хреста. 1025 років Хрещення Руси-України

1 відгук
to «До 1025-ліття хрещення Руси-України. Освячення охоронного хреста»
  1. Олександр сказав:

    Хотілося б щоб більше людей прилучалося до таких подій, а тим паче до молитви й Церкви.
    Фотографії вийшли просто чудові! На другій фотографії в небі, блакитним кольором вимальовується межі України, хоча спершу не досить зрозуміло бачиться, але згодом стає ясним…


Можете використовувати такі теґи: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Будь ласка, не коментуйте з доменів mail.ru, yandex.ua/yandex.ru тощо. Ви не будете отримувати сповіщення про відповіді на відгуки. Не користуйтеся послугами країни-окупанта.

Пошук

Допомога ЗСУ

Сторінки

Останні відгуки

Канали RSS


Українська Церковна Архітектура














Нагору