«Наша Парафія»

Парафія святого Архистратига Михаїла, Київ, Пирогів

 

До ювілею прот. Кирила Стеценка опубліковано всі його Херувимські пісні

У нашій Нотниці вперше опубліковано всі віднайдені на сьогодні Херувимські пісні прот. Кирила Стеценка.

«Минає столiття з часу написання багатьох творiв класика нацiональної музики протоiєрея Кирила Стеценка, а Україна досi не знає, якою мовою вiн творив богослужбовi пiснеспiви i що писав власною рукою, — вiд кончини генiального митця i дотепер немає жодного нотного видання, де було б надруковано незайманi авторськi оригiнали. Духовнi твори композитора поширюються по всiх усюдах у рiзних перекладах i редакцiях, i нiхто не знає, що ж є правдивим вiдтворенням автографа.

Саме тому в цiй Антологiї ми подаємо автентичнi первотвори Херувимських пiсень великого композитора, зберiгаючи не лише кожну ноту, а й кожне слово та лiтеру дорогоцiнного рукопису — як i належить виданню оригiналiв» (з розділу «Херувимськi пiснi отця Кирила Стеценка та його сподвижникiв» видання «Херувимська пісня України та її діаспори. Антологія»).

Можете використовувати такі теґи: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Будь ласка, не коментуйте з доменів mail.ru, yandex.ua/yandex.ru тощо. Ви не будете отримувати сповіщення про відповіді на відгуки. Не користуйтеся послугами країни-окупанта.

Пошук

Допомога ЗСУ

Сторінки

Останні відгуки

Канали RSS


Українська Церковна Архітектура














Нагору