«Наша Парафія»

Парафія святого Архистратига Михаїла, Київ, Пирогів

 

Знов про MSIE 6

Нещодавно ми писали про помічену проблему: користувачі Microsoft Internet Explorer версії 6 (і нижче?) не можуть нормально друкувати сторінки нашого сайту.

Справа у тому, що ми створили дві таблиці стилів (CSS style sheets) якраз для того, щоб сторінки друкувалися «гарно»: без бокового меню, зображень — лише заголовок, текст і підпис унизу. Якщо ви користуєтеся не-MSIE-6, натисніть «Попередній перегляд», щоб побачити, про що мова.

Але проблема полягає у тому, що MSIE-6 не підтримує сучасних стандартів і підтримувати ніколи не буде. Він з’явився у 2001 році, після того вийшли дві повноцінні версії, які працюють значно краще.

І ми були налаштовані виправити ситуацію, «пристосувавши» наші таблиці стилів до MSIE-6.

Але, враховуючи зазначене, враховуючи погляд фахівців на цю проблему (скажімо, http://blog.digg.com/?p=878 чи http://www.ie6nomore.com/), ми вирішили не марнувати наші ресурси на такі «вправи».

Зрозумійте нас правильно — ми з повагою ставимося до ваших уподобань, ми ні в якому разі не намагаємося впливати на ваш вибір чи критикувати за, буцімто, небажання «щось міняти». Але, на жаль, наші ресурси також обмежені, ми, як це часто буває, спершу робимо справи термінові, а вже потім — важливі. «Менш важливі» лишаються наостанок.

Тому, якщо ви бачите нижче попередження про застарілу версію переглядача, — поновіть ваш Explorer чи використовуйте інший переглядач. Якщо це можливо, звісно :-)

Дякуємо!

Можете використовувати такі теґи: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Будь ласка, не коментуйте з доменів mail.ru, yandex.ua/yandex.ru тощо. Ви не будете отримувати сповіщення про відповіді на відгуки. Не користуйтеся послугами країни-окупанта.

Пошук

Допомога ЗСУ

Сторінки

Останні відгуки

Канали RSS


Українська Церковна Архітектура














Нагору