«Наша Парафія»

Парафія святого Архистратига Михаїла, Київ, Пирогів

 

Православний подвижник Артем Ведель і… масонство

У розділі «Статті» опубліковано відкритий лист Ганни Куземської відомому дослідникові життя Артема Веделя п. Євгенові Махновцю — «Православний подвижник Артем Ведель і… масонство».

Анотація до статті:

У часописі «Пам’ять століть» №6 за 2004 рік було надруковано «есе в діалогах» відомого й шанованого веделезнавця Євгена Махновця з поважним журналістом-письменником Миколою Шудрею, у якому співрозмовники звинуватили геніального композитора, православного подвижника Артема Веделя в масонстві. З часу виходу у світ ця публікація (з якою, на жаль, ми ознайомилися лише нещодавно) не мала жодної рецензії. На наш погляд, залишити її без відповіді було б занадто безвідповідально: публічне бо осоромлення праведної людини потребує публічного спростування.

Саме тому з’явився цей відкритий лист до автора есе п. Євгена Махновця, водночас адресований усім, хто любить Веделя та дошукується істини.

Можете використовувати такі теґи: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Будь ласка, не коментуйте з доменів mail.ru, yandex.ua/yandex.ru тощо. Ви не будете отримувати сповіщення про відповіді на відгуки. Не користуйтеся послугами країни-окупанта.

Пошук

Допомога ЗСУ

Сторінки

Останні відгуки

Канали RSS


Українська Церковна Архітектура














Нагору