«Наша Парафія»

Парафія святого Архистратига Михаїла, Київ, Пирогів

 

Підтримуймо ЗСУ!

Друзі. Мобільна бойова група, що захищає Київське небо, має гостру потребу в тепловізорі типу HikNicro Falcon FQ50 (дальність дії-2600м). БФ «Марінус» об’являє збір коштів.
Наша ціль – 100 000 грн. Зібрано 40 000 грн. Кожен донат від 200 грн бере участь в розіграші, який відбудеться 14 травня. Переможець отримає неповторний ящик від бк, розмальований талановитими дітками з дружньої організації We Can.
Дякуємо дітлахам за креативність, активність і небайдужість!
🎯Ціль: 100 000.00 ₴

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/AA3GjAwDoQ

💳Номер картки банки
5375 4112 1339 1050

Ми довгий час не оновлювали сторінку. фонд БО «Марінус» та наша парафія активно працюємо та допомагаємо нашим воїнам. За цей час було дуже багато всього зроблено. Збирали кошти, знаходили, шили, майстрували та купували, щоби забезпечити наших воїнів тим, в чому була потреба. На жаль, тут не звітували. Тепер обіцяємо виправитись.

Звіт від 17.04. 2024 Від Ольги Київської про наших чудових волонтерок:

Пані+панночки+панянки- волонтерки, хочу привітати нас всіх з річницею створення нашого волонтерського вулика «Невтомні волонтерські рученята»🎂 💙💛

Трохи нагадаю, як це сталося. Ви ж всі знаєте про відрядження на Схід, коли Алекс+ Маестро+я+дружні волонери веземо якомога ближче до фронту смачні обіди, ресторанного гатунку. Це щоб підтримати наших воїнів, передати їм турботу, любов, вдячність, тепло наших сердець. Відвідати хлопців у шпиталях і нагодувати домашньою смакотою. Окрім їжі відвозимо багато гуманітарних речей для шпиталів та військових: генератори, одяг для поранених, рильно-мильні засоби, ноші, ліки, багато всього. Зазвичай за одне відрядження вдавалося нагодувати 650-1000 наших захисників, і це за два дні!!!

А от рік тому у Алекса та Маестро виник грандіозний задум: за одне відрядження нагодувати 2 500 наших воїнів (а це 4 або 5 батальйонів!!!!!). Тоді виникла необхідність якомога більше приготувати тут у Києві, і вже везти готові заморожені продукти, а на місці тільки розігрівати і все готово👍 От тоді Маестро звернувся з закликом: маємо приготувати 2 500 картопляних зраз з начинкою, потрібна ударна допомога на цілий тиждень!!! Тоді я звернулася до друзів, волонтерів, однодумців з проханням про допомогу. І ви зголосилися, прийшли, допомогли, почистили приготували продукти, щоб зварити 300 літрів борщу, зліпили 2 685 зраз (ніколи не забуду цю кількість))). Приготували все, що змогли для вдалого відрядження❤️❤️❤️

А потім була поїздка на Схід, під Бахмут, Лиман, Дружківка. Дружні волонтери годували смачнющими обідами наших воїнів прямо на «дорозі життя», так хлопці називали шлях до Бахмуту. І тоді справді все сталося, як гадалося: нагодували 2 500 наших захисників!!!!! Але без ваших невтомних рученят не посилили б таку роботу.

Вже по поверненню організувала цю групу, бо таку енергію, доброту, небайдужість, бажання допомогти нашим воїнам, працьовитість, життєвий досвід та талант треба спрямовувати на нашу Перемогу 💙💛. ДЯКУЮ кожній з вас за те, що працювали, волонтерили цей рік разом. Спільна справа допомогти нашим воїнам❤️❤️❤️ і буде спільна ПЕРЕМОГА 💙💛

24.04.2024
Бажаю здоровʼя всім!
Черговий десант волонтерів (з 17 по 20 квітня) під керівництвом потужної команди з «Будь де друже» на схід, до лінії бойового зіткнення, завершено.
Перша зупинка- військовий шпиталь недалеко від лінії зіткнення. Хвилювання з приводу того, чим пригостити, не було. Алекс і Маестро вже не вперше це роблять. І, як завжди, вражають. Завдяки досвіду, професійності і відповідальності. Для поранених і персоналу були запропоновані борщ зі сметаною, смажена на салі картопля з соліннями і куркою з підливою. Канапки, намазані салом з часником. А ще смаколики і ягідний морс.

5.04.2023 Поточні потреби (відповідно до запитів підрозділів, з якими фонд БО «Марінус» давно співпрацює), складають:

  • Підрозділ НГУ (Буревій) — тепловізор, смартфон, планшет. Оціночна вартість — 5100 Евро (210 600 грн);
  • СБУ («Альфа» і розвідка) — дрон Мавік 3 Комбо і три комплекти батарей — 3690 Евро (152 400 грн);
  • ССО (Рух Опору, Бахмут) — дрони Мавік 3Т і Мавік 3 і чотири комплекти батарей — 7020 Евро (290 000грн);
  • Рації «Моторола» для вказаних підрозділів — 12 штук. Всього наближено 7080 Евро (292 400 грн);
  • Інші потреби — ремонт автомобілів; форма з тканини, яку не видно в тепловізор; літня форма. Наближена вартість — 330 000 грн.

Загалом 1 275 000 грн. (31 480 євро).

Картки для перерахувань (отримувач Клюйко Марина):

  • 5218 5722 2231 6742 — Приватбанк
  • 5375 4141 2442 9951 — Монобанк

Перерахування в валюті на рахунки Клюйко Марини і рахунки БО «Марінус» на цій сторінці.

Збір коштів стартував. Вже зібрано 96340 грн. Донатимо! Разом б’ємо ворога!

Можете використовувати такі теґи: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Будь ласка, не коментуйте з доменів mail.ru, yandex.ua/yandex.ru тощо. Ви не будете отримувати сповіщення про відповіді на відгуки. Не користуйтеся послугами країни-окупанта.

Пошук

Допомога ЗСУ

Сторінки

Останні відгуки

Канали RSS


Українська Церковна Архітектура














Нагору