«Наша Парафія»

Парафія святого Архистратига Михаїла, Київ, Пирогів

 

Велика відправка для воїнів Херсонського напрямку

Слава Ісусу Христу!
Друзі, ми з вами сильні і цілеспрямовані в нашому бажанні підтримки ЗСУ. І,як вже багато місяців, шукаємо шляхи, як це робити. І робимо! Дякуємо парафіян і парафію святого Архистратига Михаіла за донати БФ «Марінус» і організацію зборів грошей в карнавки наших храмів. Дякуємо громаду с. Пирогів і незмінного координатора зборів Валентину Король! Дякуємо всім, хто практично постійно донатить на БФ «Марінус». Наші сумісні зусилля дозволяють нам задовільняти запити військових.
Для воїнів Херсонського напрямку (розвідка, тероборона) тільки останнім часом були відправлені :
◦ евакуаційні ноші;
◦ системи внутрішньокісткового доступу;
◦ каремати;
◦ форма;
◦ 3 види футболок;
◦ мʼясні консерви;
◦ кава;
◦ смаколики;
◦ печиво;
◦ шкарпетки;
◦ аптечки і
подовжувачі.
Ось слова подяки від воїнів:

Останнім часом різні підрозділи ЗСУ просять EcoFlow (зарядні станції), як інноваційне рішення для портативного енергозабезпечення. За донати Марини Клюйко і Влада Копайгородського така станція була придбана і надіслана нашим воїнам:

Отримали запит на термінову допомогу продуктами одного з військових підрозділів. Допомога була потрібна масштабна. В роботу включилась громада с Пирогів, а дякуючи нашим парафіянам Анатолію і Людмилі Красніковим – і жителі с. Круглик.

Не залишилась осторонь громада с . Ковтунівка з Михайлом і Ольгою Росовськими. І свою частку внесли волонтери БФ «Марінус» Ніна І Володимир Клюйко.

До допомоги також залучені наші партнери з ТОВ «Національні Українські продукти», які надали вироби з сала (сало з часником, з шкварками, ковбасний фарш).
Ось так миром швидко і масштабно допомогли воїнам. Зібрані продукти доставлені на базу партнерів з «Будь-де, друже», звідки їх забирають військові.

Всім Велика Подяка! Разом Переможемо!

Можете використовувати такі теґи: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Будь ласка, не коментуйте з доменів mail.ru, yandex.ua/yandex.ru тощо. Ви не будете отримувати сповіщення про відповіді на відгуки. Не користуйтеся послугами країни-окупанта.

Пошук

Допомога ЗСУ

Сторінки

Останні відгуки

Канали RSS


Українська Церковна Архітектура














Нагору